Author Topic: AABE/DBE question/Problem  (Read 1254 times)

Offline tdgm

  • PixInsight Addict
  • ***
  • Posts: 285
    • View Profile
AABE/DBE question/Problem
« on: 2016 February 26 07:40:56 »
Hi

Last night image Witch Head nebula and after Background extraction have some blue streaking on bottom left of image. How can I get rid of that. have included 3 images of before extraction (subtraction),after extraction and a view of the background. I need two post so you can see it all. Also here is a link to the original drizzle integration so you can try to see what you guys/gals can do.

https://www.dropbox.com/s/byanombypg26bic/drizzle_integration.xisf?dl=0

Background first than a copy of before extraction and last the DBE settings


Steve Herrman
FSQ 85EDX and STF 8300C on MYT


Offline tdgm

  • PixInsight Addict
  • ***
  • Posts: 285
    • View Profile
Re: AABE/DBE question/Problem
« Reply #1 on: 2016 February 26 07:42:25 »
Hi Again


Here is the post extraction image with the blue streaks on the lower left.


Thanks for any assistance you guys/gals can render.


Steve Herrman

Offline biosif

  • Newcomer
  • Posts: 49
    • View Profile
    • http://www.astrobin.com/users/iosifbodnariu/
Re: AABE/DBE question/Problem
« Reply #2 on: 2016 February 26 15:41:42 »
Hi tdgm
I tried processing, and as you put the image I applied 4 times Automatic Extraction Background image well and pulled evenly without gradients.
Then I tried it and went Image processing as seen.
Tak FSQ85, FLI ML 8300, CGEM.