Author Topic: NBRGB Problem 1.8.7  (Read 262 times)

Offline stevek

  • PixInsight Addict
  • ***
  • Posts: 147
    • View Profile
NBRGB Problem 1.8.7
« on: 2019 October 25 05:17:03 »
Hi folks,
Set my master RGB image and Ha master as inputs to the NGRGB script and I just get a black screen after pressing apply.

I also get an error in console
*** Error: Insufficient data (channel 0)
Reading swap files...
1192.587 MiB/s
<* failed *>

I get same whether images are linear or none-linear.

Any thoughts please?

I have just up[graded to 1.8.7 and I am up to date with all patches.  It used to work OK before....  Odd....

Best regards, Steve

Offline hvb356

  • PixInsight Enthusiast
  • **
  • Posts: 77
    • View Profile
Re: NBRGB Problem 1.8.7
« Reply #1 on: 2019 October 25 05:52:48 »
Steve,

I recently posted the latest updates to my scripts handling narrowband integration. Please see EmissionLineIntegration from http://www.skypixels.at/pixinsight_scripts.html

Hartmut
TOA-150, ML8300, CFW2-7 w. Astronomik HaLRGB, PDF, EM-400, guiding FS-60 + ST402, ASCOM bsd. image acquisition

Offline stevek

  • PixInsight Addict
  • ***
  • Posts: 147
    • View Profile
Re: NBRGB Problem 1.8.7
« Reply #2 on: 2019 October 25 05:55:38 »
Thanks Hartmut, will take a look.

Interesting.  Does not work with master images created inside my project.  As my top post,

However, If I save the RGB and Ha masters as individual .xisf (or TIFF) files, close my project, load the two files back into an empty PI desktop then run NGRGB script again, it works fine... ????

Offline hvb356

  • PixInsight Enthusiast
  • **
  • Posts: 77
    • View Profile
Re: NBRGB Problem 1.8.7
« Reply #3 on: 2019 October 25 06:04:19 »
With master you mean linear images. Well, my script needs linear rgb and nb images. A starmask is optional.
TOA-150, ML8300, CFW2-7 w. Astronomik HaLRGB, PDF, EM-400, guiding FS-60 + ST402, ASCOM bsd. image acquisition