Author Topic: Will Pixinsight work on MacOS Catalina  (Read 287 times)

Offline wornish

  • Newcomer
  • Posts: 5
    • View Profile
Will Pixinsight work on MacOS Catalina
« on: 2019 October 08 02:32:12 »
The latest macOS Catalina was released yesterday.  Will Pixinsight still work?

Offline Juan Conejero

  • PTeam Member
  • PixInsight Jedi Grand Master
  • ********
  • Posts: 6934
    • View Profile
    • http://pixinsight.com/
Re: Will Pixinsight work on MacOS Catalina
« Reply #1 on: 2019 October 08 08:07:52 »
PixInsight 1.8.7 (and 1.8.6) should work without problems on macOS 10.15. Our installation packages have been notarized by Apple, so this should not be an issue.

However, we still cannot install 10.15 on our development machines, as doing so would invalidate our current development system on macOS, so we cannot test it yet. If you decide to update, please let us know how it goes.
Juan Conejero
PixInsight Development Team
http://pixinsight.com/

Offline wvanreeven

  • Member
  • *
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Will Pixinsight work on MacOS Catalina
« Reply #2 on: 2019 October 08 08:36:32 »
Updating MacOS to Catalina went fine on my 2015 MacBook. I'll try to test PixInsight a.s.a.p.


Wouter

Offline airscottdenning

  • Newcomer
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Will Pixinsight work on MacOS Catalina
« Reply #3 on: 2019 October 08 11:50:18 »
PI 1.8.7 seems to run fine on MacOS 10.15 on my 2017 MacBook Pro.

Haven't tried to do anything substantial but it starts, it runs, it updates, it closes cleanly.

Offline Juan Conejero

  • PTeam Member
  • PixInsight Jedi Grand Master
  • ********
  • Posts: 6934
    • View Profile
    • http://pixinsight.com/
Re: Will Pixinsight work on MacOS Catalina
« Reply #4 on: 2019 October 08 11:58:38 »
Although expected, that's great news. Thank you for reporting.
Juan Conejero
PixInsight Development Team
http://pixinsight.com/

Offline wvanreeven

  • Member
  • *
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Will Pixinsight work on MacOS Catalina
« Reply #5 on: 2019 October 09 07:34:01 »
Same experience here. I have not been able to Calibrate/CosmicCorrect/StarAlign/Integrate any lights yet though.


Wouter