Author Topic: SubframeSelector does not handel repaired 'nan'  (Read 290 times)

Offline aworonow

  • PixInsight Addict
  • ***
  • Posts: 247
    • View Profile
    • Faint Light Photography
SubframeSelector does not handel repaired 'nan'
« on: 2019 January 08 06:50:53 »
I entered an equation that cause the all the weights to become 'nan'. Repairing the equation (setting it to 1-.5) and pressing the right arrow in the Expression window then causes the console to report "*** Error [001]: ReferenceError: nan is not defined" and no execution." Clearing the measurement table and remeasuring does not clear the nan weights, and the same error persists.
Even clearing the Measurements Table and the subframes, reload and remeasuring, the nan is still there (Cached?).
And, even exiting the procedure and coming back in, everything is restored, including the nan's.

Only by clearing all three windows, exiting the procedure and coming back in, can one remove the dreaded 'nan'.

Alex

Online Juan Conejero

  • PTeam Member
  • PixInsight Jedi Grand Master
  • ********
  • Posts: 6838
    • View Profile
    • http://pixinsight.com/
Re: SubframeSelector does not handel repaired 'nan'
« Reply #1 on: 2019 January 08 06:57:00 »
Hi Alex,

The expressions must be valid JavaScript. Try with Number.NaN. Let me know if it works this way.
Juan Conejero
PixInsight Development Team
http://pixinsight.com/

Offline aworonow

  • PixInsight Addict
  • ***
  • Posts: 247
    • View Profile
    • Faint Light Photography
Re: SubframeSelector does not handel repaired 'nan'
« Reply #2 on: 2019 January 08 07:16:26 »
I guess I was not entirely clear. The 'nan' is written by the program when my equation is in error. After it is written into the Weight column, the problem arises that the program appears to try to read the field before calculating an new equation, and throws the error I reported.
The only field I change is the Expression.

Alex

Offline smccully

  • Newcomer
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: SubframeSelector does not handel repaired 'nan'
« Reply #3 on: 2019 October 05 23:19:43 »
I am seeing this error as well, in the latest release