Author Topic: error in subframe selector  (Read 923 times)

Offline fmeschia

  • Newcomer
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: error in subframe selector
« Reply #30 on: 2019 January 30 11:55:44 »
Outstanding, thanks! Glad it wasn’t related to my hardware...
Francesco

Edit: I just compiled the SFS module from the sources. The bug is gone... thank you!
« Last Edit: 2019 January 30 21:37:36 by fmeschia »

Offline Paul H

  • Newcomer
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: error in subframe selector
« Reply #31 on: 2019 January 31 02:56:45 »
I'm also getting an error when running the Subframe Selector. "Graph Error: Invalid script execution"
This was happening intermittently with 1.8.6, and now almost always with the 1.8.6 bug-fix release. I've updated to the latest Subframe Selector just now and it happens with that as well.

My use-case is that I run a remote desktop onto a Windows 10 machine from my laptop to run PI.
I did manage to get the Subframe Selector graph running today by running PI with --opengl=software. However it's not working now and I don't know if that is because I've since updated to the latest Subframe Selector or whether it was just coincidence.

My initial work-around was to plug a monitor and keyboard into the windows 10 machine, start PI and then connect via remote desktop. This always worked.
The other work-around I've found is to save a project with a working Subframe Selector in it. If I load that project, the sub-frame selector works, regardless of what options I start PI with.

I just tried launching it from the process-explorer as suggested by fmeschia and that works for me as well! That gives me a solution for now.



Offline Juan Conejero

  • PTeam Member
  • PixInsight Jedi Grand Master
  • ********
  • Posts: 6427
    • View Profile
    • http://pixinsight.com/
Re: error in subframe selector
« Reply #32 on: 2019 January 31 03:00:38 »
Hi Paul,

This bug has already been fixed. I am preparing an update that fixes this issue on all platforms right now. It's a matter of hours.
Juan Conejero
PixInsight Development Team
http://pixinsight.com/

Offline Paul H

  • Newcomer
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: error in subframe selector
« Reply #33 on: 2019 February 02 03:12:31 »
Hi Juan,

Thanks. Confirm it is working for me now.