Author Topic: MureDenoise Problem  (Read 1029 times)

Offline llpastro

  • PixInsight Addict
  • ***
  • Posts: 196
    • View Profile
    • Sonoran Dark Skies
MureDenoise Problem
« on: 2017 February 17 11:46:56 »
I have been using MureDenoise quite successfully until today.  I denoised several masters and all of a sudden when I click on the Denoise button, the number of cycles changes back to the default of 8.  I can select a different number but it reverts back to 8.  Can anyone duplicate this problem?  I have restarted PI and also the computer with no effect.

Larry
AP 140 Refractor
SBIG ST-10XME
AP Mach 1 Mount
ATS Portable Pier
Tucson, Arizona

Offline mschuster

  • PTeam Member
  • PixInsight Jedi
  • *****
  • Posts: 1025
    • View Profile
Re: MureDenoise Problem
« Reply #1 on: 2017 February 17 13:58:38 »
Larry,

Sorry for the trouble. Are you specifying a value outside the accepted range from 1 to 32? The script will force values outside of this range to 8 when you click on a button, a different control, or type enter. Values within this range should not be modified, and so far I have not been able to reproduce such behavior.

Thanks,
Mike

Offline llpastro

  • PixInsight Addict
  • ***
  • Posts: 196
    • View Profile
    • Sonoran Dark Skies
Re: MureDenoise Problem
« Reply #2 on: 2017 February 18 06:34:44 »
Yep, that was it.  For the first time I had tried to insert 40 into the box.  Thanks.

Larry
AP 140 Refractor
SBIG ST-10XME
AP Mach 1 Mount
ATS Portable Pier
Tucson, Arizona