PixInsight Forum

PixInsight => General => Topic started by: Terestron on 2018 July 24 16:04:38

Title: Is there a way to auto duplicate process to other images?
Post by: Terestron on 2018 July 24 16:04:38
I was wondering if there was a way to auto duplicate your steps on one image from another?  I am doing a four panel mosiac and would be nice to after processing one image I could apply the same steps to the other images automatically.  Lightroom allows you to do this.
 

Is this possible?

Title: Re: Is there a way to auto duplicate process to other images?
Post by: pfile on 2018 July 24 16:23:36
absolutely.

1) right click processed image, choose "load history explorer"
2) open history explorer, drag triangle in lower right to the desktop to save a process icon, or drag triangle to other image to apply all the steps to that 2nd image.

you can open and edit the process icon created in step 2 (double click), turning off steps that you might want to skip for whatever reason.

rob
Title: Re: Is there a way to auto duplicate process to other images?
Post by: Terestron on 2018 July 24 20:15:55
Awesome! Thanks!