Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - llpastro

Pages: [1] 2 3 ... 14
1
Announcements / Re: PixInsight 1.8.8 Released
« on: 2019 November 10 06:30:27 »
I can't find ESD in 1.8.8.  Has it not yet been released to the general user?
Larry

2
Tutorials and Processing Examples / Re: Gain in electrons/ADU for T3i
« on: 2019 September 21 07:37:44 »
Starwind, thanks.  That is what I was looking for.

Larry

3
Tutorials and Processing Examples / Re: Gain in electrons/ADU for T3i
« on: 2019 September 20 07:10:52 »
Would someone please point me to where on the Light Vortex website the procedure for calculating camera gain is located?  Thanks.

Larry

4
Bug Reports / Re: Can't Select Printer
« on: 2019 May 25 08:24:00 »
Same problem here also.  I added the printer selections and nothing happens when I click printer setup.  Looks like it was deactivated even though you can still modify the start command to include the printer menu items.

Larry

5
Thanks Mike, that worked.
Larry

6
Adam, I tried to copy your instructions from your link to the article but it appears your website is copy protected.  Any way to print the instructions for use offline?

Larry

7
Did you get your copy from Amazon?  I had three copies from them and they were all wrong.  It looked like they were printing them as ordered because each one had a different print date. Ordered one from Warren and as far as I can tell the problem is fixed.

Larry

8
Are there any sample pages available like they have on Amazon?

Larry

9
General / Re: Enable Printing
« on: 2019 March 06 06:29:35 »
Thanks Mike, that did it.  Warren's new book has it slightly incorrect for all those who have purchase it.

Larry

10
General / Enable Printing
« on: 2019 March 05 13:19:22 »
How do you enable printing in PI?  I understand there is a work around to display the print option under the File menu.

Larry

11
Announcements / Re: Avast and AVG antivirus false positives
« on: 2019 January 30 06:37:52 »
TheSkyX also had this problem a while back until they got MS to deflag it as having a virus.

Larry

12
Bug Reports / Re: error in subframe selector
« on: 2019 January 24 06:48:31 »
Update:  I opened SubframeSelector from the list of processes and now it works.  I had put it in favorites and that one did not work.  Go figure.  Anyway, for now at least, it seems to be working ok.  I removed it from favorites and re added it again - now no problems.

Larry


13
Bug Reports / Re: error in subframe selector
« on: 2019 January 24 06:38:52 »
Yes I am already running the newest version.

Larry

14
Bug Reports / Re: error in subframe selector
« on: 2019 January 23 17:51:06 »
I decided to try a reinstall but the error is still there.

Larry

15
Bug Reports / Re: error in subframe selector
« on: 2019 January 23 16:17:12 »
Yes, it says 1.08.06.1457 in the Process Console when I open the program.  Do you think it would do any good to reinstall?

Larry

Pages: [1] 2 3 ... 14