Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - KBALLZZ

Pages: [1]
1
The issue has been fixed with your latest update. Thank you!

2
I made a similar post last month and could not figure out why PI was opening to a black GUI. After reinstalling the latest version to give 1.8.6 a try again, I figured out what was causing the issue. My PI was opening in full screen by default for whatever reason. Now I have memorized the keyboard shortcut for fullscreen to counter this issue but I thought I would bring it to your attention.

As you can see in the linked video, when clicking Full Screen, the GUI goes black but I can still see tooltips. If you happen to come around a fix or trick for me to try, it would be much appreciated, as fullscreen mode is useful for my laptop.

https://drive.google.com/open?id=1z8CUYjtU0_dxP6Jj-dC0Z3xqJY_JysvI

Graphics driver and computer recently updated.

Windows 7 Home Premium Service Pack 1
GeForce 610M
Intel Core i7-2670QM CPU @ 2.20GHz
8gb RAM

PI version 1.8.6.1457

3
Bug Reports / Re: TVGDenoise Corrupts Image
« on: 2019 February 02 14:58:24 »
Something similar has happened to me before (using MMT) and the problem was that my computer was maxed out in RAM usage. I saved the working image and started a new project (thus using less RAM) and it performed quickly without error. This may not be your specific issue, but thought I'd share.

4
Bug Reports / Re: Black GUI after update to 1.8.6
« on: 2018 December 28 09:38:56 »
Thanks for looking into it anyways. I did find one other thread of a Win7 user with similar issues, so likely OS related. I reverted back to 1.8.5 and PI is running smoothly again, I’ll have to wait on the new toys until I feel like upgrading my system.

5
Bug Reports / Black GUI after update to 1.8.6
« on: 2018 December 27 10:08:36 »
After updating to 1.8.6 I cannot use PixInsight. It opens to a black screen (screen shot attached). I am able to see tool tips appear as I move my mouse around. I have ran Windows Update and also updated my graphics driver to the most recent version. I have also reinstalled PixInsight several times, no luck.

Windows 7 Home Premium Service Pack 1
GeForce 610M
Intel Core i7-2670QM CPU @ 2.20GHz
8gb RAM


Pages: [1]