Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - GeneralT001

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
General / Re: Erasing Projects?
« on: 2020 January 02 15:23:16 »
Yeah, I was kinda hoping for automation...yes, I am that lazy :)

2
General / Erasing Projects?
« on: 2020 January 02 14:40:19 »
How do you go about erasing projects? I see buttons for Saving and Loading...but not erasing?

3
General / Re: Pixinsight Ver Number Missing?
« on: 2019 December 13 15:27:33 »
Hey Thanks!!

4
General / Pixinsight Ver Number Missing?
« on: 2019 December 12 15:16:41 »
Hi,

I recently did the update to the latest ver 1.8.8 and am 100% sure that when I load PI it showed the ver number beside Pixinsight in the top left corner - now its gone? I think the only thing I did once the new ver was loaded was to update the program with new updates and install the "blend" script.

As well, one of my saved projects seems to have gone?

Any ideas. Do I need to reinstall 1.8.8 again.

5
General / Re: Image Calibration Woes..Whats Going Wrong
« on: 2019 November 30 11:52:27 »
Here is a comparison between the master bias SGP made and the master bias that Voyager made. SGP is on the left and Voyager is on the right:

The mean for the SGP master bias is 1008 and the mean for the Voyager master bias is 858. Bit of a difference...not sure what it means exactly??

I am redoing the Darks as well and will compare those.

6
General / Re: Image Calibration Woes..Whats Going Wrong
« on: 2019 November 30 08:41:52 »
Thanks pfile,

I did do the light frames with Voyager and the Darks/Bias with SGP. I'll redo the Bias/darks with Voyager and see if that helps things :)

7
General / Re: Image Calibration Woes..Whats Going Wrong
« on: 2019 November 29 15:58:01 »
I went ahead and added an output pedestal of 1000 which seems to make the calibrated frames look normal. Don't know why though. I guess I've never looked at one of the calibrated frames before and instead just went right thorough with CosmeticCorrection/StarAlign and Image Integration and things just seemed to work out. I will try the same thing using Voyager and see if it does make a difference.


Thanks

8
General / Re: Image Calibration Woes..Whats Going Wrong
« on: 2019 November 29 14:43:46 »
Hi,

Thanks for looking at this.

Both the Bias frames (25 x .01sec - maybe they need to be at "0"??) and the Darks were obtained with SGP. All settings the same.

9
General / Re: Image Calibration Woes..Whats Going Wrong
« on: 2019 November 28 21:36:22 »
Hi here are 10 Ha files a Master Bias and a Master Dark.

https://1drv.ms/u/s!AqJuORoJIH4jnWFcPcr1GA7J1w7e?e=j8JpUm

10
General / Image Calibration Woes..Whats Going Wrong
« on: 2019 November 28 21:02:33 »
I have a number of Ha frames that I am trying to calibrate. I have tried the usual methods that have worked fine on other data sets in the past - but this time I get these results?

I even painstakingly went through the Adam Block series on preparing the Bias/Darks/Flats for Image Calibration - with the same results? What would account for this?

The uncalibrated (Raw Ha) shows a mean of 993.7 in the Statistics Process module and the calibrated Ha frames show a mean of 101.611?


11
General / Warning While Doing ImageIntegration?
« on: 2019 May 18 16:20:00 »
Keep getting this message:

Anyone know why?

12
General / Re: PI File I/O Error When Saving Project
« on: 2019 January 20 14:28:25 »
I see a lot of files...except the one its looking for in the error message.

13
General / PI File I/O Error When Saving Project
« on: 2019 January 20 00:01:26 »
All of a sudden I can't save my Project and get this error?

If tried saving it with a different name but the same error comes up?



14
General / Arrow pointer keeps switching to check mark
« on: 2018 December 26 09:45:30 »
After the latest upgrade (1.8.6) my arrow keeps switching to a check mark after saving an image?

15
General / GradientMergeMosaic Error
« on: 2018 December 10 11:32:42 »
Hi,

Running into a problem when trying to merge some mosaic panels I have. It seems to go fine (watching the  Process Panel) until it reaches panel 6 at which time it spits out the following error message:

*** Error: Current image height differs from first image height.
<* failed *>



I have already cropped and DBE'd them before using Star Alignment to register them to each other. Why am I getting that error?


Pages: [1] 2 3 ... 5